PÁLYÁZAT

A Magyar Edzők Társasága által adományozandó

MESTEREDZŐI DÍJRA és EDZŐI ÉLETMŰ DÍJRA

 

A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdet a 2017. évben adományozandó Mesteredzői Díjra és Edzői Életmű Díjra. A pályázatot a pályázati kiíráshoz mellékelt adatlapon kell 2017. április 21-ig benyújtani. A pályázatot személyesen, vagy postai küldeményként kell a fenti határidőig a Magyar Edzők Társasága Irodájába (1146. Budapest, Istvánmezei út 1-3. Fszt. 19.) eljuttatni.

A határidőig beérkező, szabályosan kitöltött pályázatokat a Magyar Edzők Társaságának, Dr. Kemény Dénes által irányított Mesteredzői Kollégiuma bírálja el. A díjak átadására a Testnevelési Egyetem (TF) tanévzáró-diplomaosztó ünnepsége keretében kerül sor.

A Mesteredzői Díj pályázati feltételei:

felsőfokú edzői végzettség, vagy legalább középfokú edzői és felsőfokú sportszakmai (testnevelő tanári, sportmenedzseri) végzettség;
magyar állampolgárság;
magyarországi edzői munka eredményének köszönhető kiemelkedő hazai és nemzetközi csapat és/vagy egyéni edzői eredmények;
a több éven át nevelt sportolók magyarországi nevelőedzői munka eredményének köszönhető későbbi kiemelkedő nemzetközi eredménye.

Az Edzői Életmű Díj pályázatának feltételei:

betöltött hatvanadik életév;
magyar állampolgárság;
több évtizedes kiemelkedő, eredményes edzői, utánpótlás nevelői tevékenység és iskola, illetve szakmai műhelyteremtés a sportágban.

Nem nyújthat be pályázatot az a személy, aki jogerős sportfegyelmi határozat vagy büntető ítélet hatálya alatt áll.

Budapest, 2017. március 1.

A Magyar Edzők Társasága
A részletes pályázat és adatlapok letölthetők a MET honlapján, Szervezet, Mesteredzői díj menüpontból!